Dobrodošli u Bašku Vodu!

U podnožju planine Biokovo, na obalama kristalno čistog Jadranskog mora nalazi se Baška Voda. Nekad poljoprivredno i ribarsko selo, idilično mjesto danas je atraktivno turističko odredište na Makarskoj rivijeri, u srcu Dalmacije. Baška Voda, Baško Polje i okolna mjesta Topići, Bast, Krvavica, Bratuš i Promajna nude gostoljubivost, tradiciju, suvremenu infrastrukturu i dobro očuvan okoliš.

Baška Voda nije samo sunce, čisto more i lijepe plaže pod borovima i svježi zrak planine. Osim prekrasnog krajolika naći ćete ne samo smještaj i kvalitetne sportske, gastronomske i kulturne zabavne sadržaje, već i arheološka iskopavanja od 1. do 7. stoljeća Crkva svetog Lovre i sv Nikole (1889.) za primjere ruralne arhitekture Dalmacija, Etnografski muzej, Malakološki muzej ...

Ovdje svatko može pronaći nešto za sebe. Možete pronaći smještaj u udobnim hotelima i privatnim kućama. Baška Voda je idealno za obiteljski odmor.

  

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.

13642

    

       Visitor's award 2020

m recommended

 

Duga D.o.o. TURISTIČKA AGENCIJA

Nudimo Vam visoko kvalitetan i udoban smještaj ispunjen toplinom i gostoljubivošću.

 
Go to top